ORLÍK CUP 2011

31.08.2011 21:00

 27. a 28. sprna 2011

16. ročník turnaje Orlík CUP.

 

Vítězem

KOLIBA ,,A,,

Potvrzená účast:

Standa

______________

Zíďa, Lukmen, Mladej,

Kwaki  , Jirkovský V.

_____________________________________

,Zímič,  Jirkovský V.ml. , Špora A. ,

Jarin,Máca

_________________________________________

(v neděli 1 zápas T.Hudec, Hanus)

Omluvenky:

Tonda, Míra, Pavlas, Hudy V., (Hudy T), Kochy + 

 

Koliba ,,B,, - Bílina

       1  :  5

          ( 0:3 , 1:2 )

Začátek utkání proběhl zcela v režii Bíliny a po 5 minutách bylo takřka rozhodnuto. Skóre bylo 0:3. Pak se hra trošku uklidnila. Bílina byla přesto lepší. Účastník hrající o dvě soutěže výše v ObHl  si výhru zcela zasloužil. O čestný úspěch se postaral Dan Zíma po přihrávce Arnošta Špory.

 

Koliba ,,B,, - Lions Teplice

2  :  0

( 1:0 , 1:0 )

V tomto utkání se sešli vyrovnaní soupeři. Teplice hrají sice 1.ToHl , ale hra byla vyrovnaná. Soupeř hrozil pouze z brejků, ke kterým se dostával jen velmi zřídka. V kombinaci  jsme byli lepší a jedna velmi krásná na jeden dotyk se podařila. Po ose Jaroslav Vojtíšek , David Kriegler střílel do prázdné Lukáš Erben. V závěru se Lions pokusil o power play , ale hned po cca 10 vteřinách jí využil David Kriegler po přiťuknutí Martina Zídka a Lukáše Erbena.

 

Koliba ,,B,, - HBC Orlík

0  :  2

( 0:2 , 0:0 )

Postup ze skupiny nás postavil opět proti soupeři z ObHl. Zápas jsme začali se zbytečným respektem a po prohrané buly v úvodu zápasu jsme prohrávali 0:1. To byla velká škoda. Soupeř se sice dostal do dvoubrankového vedení, kdy využil svou přesilovou hru, ale začali jsme hrát lépe než on, z čehož pramenilo několik slibných šancí. V některých momentech se dalo říci, že jsme účastníka o dvě soutěže výše i přehrávali. Štěstěna se k nám obrátila zády a branku jsme nedokázali vstřelit. Přesto to bylo velmi pěkné utkání.

 

(Hrálo se v neděli)

Koliba ,,B,, - Pozdní sběr

1 : 2

( 0:0 , 1:2 )

Po špatné první půli,kdy se hra nedařila jsme se v druhé začali dostávat do šancí. Jednu z mnoha využil Tomáš Hudec. Zdálo se, že výhra nás nemine, ale jedna tečovaná střela soupeře a bylo srovnáno. Přesto jsme se dostávali do zakončení. Gól ale nedat a nedat. Šok přišel když znenadání individuální akcí přešel soupeřův hráč přes dva hráče a z úhlu trefil přesně růžek branky. Tlak na branku Pozdního sběru byl pak enormní. My by jsme však branku nedali, i kdyby byla prázdná a zápas jsme si tím prohráli sami. Dnes vyhrál šťastnější a né lepší. Na to se však historie neptá!!!

 

o 7.Místo

Koliba ,,B,, - Kings Teplice

2 : 3

( 0:1 , 2:2 )

Mužstvo pokračovalo v nastoleném trendu a neproměňovalo své šance. Po zbytečném gólu po lehké střele od červené, kterou Standa Kriegler neudržel a ta mu přepadla do brány jsme prohrávali 0:1. Snaha se nedala odepřít, ale góly nepřicházeli. Až v druhé půli jsem prolomili smůlu Martin Zídek vyrovnal. Radost však vydržela jen hodně krátce. Teplice záhy šli do dvou brankového vedení po střelách z dálky. Závěrečný tlak v power play vyústil ve snížení vteřinu před koncem gólem Arnošta Špory, který tak upravil konečné skóre na 2:3.

___________________________________________________

Celkově bych hodnotil turnaj jako ač bojovný a snaživý, přesto nepovedený. S konečným 8.místem bude spokojen jen málo kdo. Některé soupeře opravdu porazit šlo. Ať už Pozdní sběr či Kings Teplice, které byli pro celý výsledek rozhodující!!

 
 
Časy utkání:
Sobota
 Koliba A - Sharks 0:5
 Bílina - Lions Teplice 1:0
 Orlík - Skullhunters 5:0
 Koliba A - Kings Teplice 2:0
Bílina - Koliba B  5:1
Děčín - Azyl Vosy Liberec 3:0
 Orlík - HBC Pozdní sběr  5:0
 Lions Teplice - Koliba B  0:2
Kings Teplice - Sharks  7:0
Skullhunters - Pozdní sběr 0:1
Koliba B - Orlík  0:2
Bílina - Pozdní sběr  5:0
Koliba A - Azyl Vosy   5:0
Děčín - Kings Teplice  3:0


Neděle
Sharks - Lions Teplice 0:2
Koliba B - Pozdní sběr   1:2
Bílina - Orlík  2:3
Kings Teplice - Azyl Vosy 2:3
Koliba A - Děčín  0:0
Lions Teplice - Skullhunters -- :0
Děčín - Orlík  1:3
Koliba A - Bílina  6:0
Sharks - Skullhunters  0:3
o 7. místo Koliba B - Kings Teplice    2:3
o 5. místo Azyl Vosy - Pozdní sběr    1:2
o 3. místo Bílina - Děčín
FINÁLE  Koliba A - Orlík

 

Ubytování zajišěno v www.restaurace-arena.cz/standartni-pokoje.html  pro 5 lidí

 

Finální rozlosování do skupin:
 
Skupina A
HSÚ Koliba Ústí nad Labem "A"
HBC Kings Teplice
Sharks
 
Skupina B
HBC Siad Bulldogs Bílina
HSÚ Koliba Ústí nad Labem "B"
 
Skupina C
(SK Dubí) - odstoupilo !!!
Black&White Děčín
Azyl Vosy Liberec
 
Skupina D
HBC Orlík
HBC Skullhunters
HBC Pozdní sběr
 

 

Propozice:
Turnaje se zúčastní 12 mužstev. Hrát se bude systémem 4 skupin po 3 týmech z nichž vyjdou 2 mužstva (z každé skupiny). Z postupujích týmů ze základních skupin A a D vznikne čtvrtfinálová skupina E a ze základních skupin B a C znikne skupina F. V základních i čtvrtfinálových skupinách se hraje systémem „každý s každým". Vzájemný výsledek postoupivších mužstev ze základní skupiny se započítává do skupiny čtvrtfinálové. Ze skupin E a F vzejdou dvojice pro semifinále a zápasy o umístění. Při shodném bodovém zisku ve skupinách rozhoduje o lepším umístění vzájemný zápas, poté skóre (změna systému turnaje vyhrazena).

Hrací doba zápasů je 2x 10 minut čistého času s dvouminutovou přestávkou. V semifinále a finále se při remíze odehraje 5minutové prodloužení, dále tři série nájezdů popř. další nájezdy systémem náhlá smrt.