INFORMACE

27.08.2013 15:04

Zdravíčko, 

tak po dlouhé pauze usedám k těmto stránkách, abych Vám sdělila důležité informace ohledně sezóny 2013/2014. 

PENÍZE

Ti, co mají trvalák u koliby platí jako loni 1500Kč, ti, co vlastí SS 750Kč. Vybírání peněz začne od 1. zápasu buď hotově, nebo převodem  na Formiho účet 2130302073/0800. Nezapomeňte při převodu uvést jméno, ať vím, koho si odfajfknout. 

KDO PŘIŠEL, KDO ODEŠEL?

Na SS tuto sezónu přivítáme Jana Krušinu (ORION) a Miroslava Straku (Hc Slovan ÚSTÍ nad Labem). V jednání na trvalák je ještě Aleš Koukal (Pivní veteráni), Tomáš Václavík, Michal Bretschneider (Chaloupka), **** Mráz(*****).  Naopak se loučíme s Vaškem Jirkovským mladším Ondrou Kusem
O tom, kdo svou prestiž v kolibě a vůbec v životě ukončil všichni víme. Dále se k nim přidal  i Martin Chabr Patrik Koev. S nima už se tuto sezónu neuvidíme. 

O post brankáře se nadále postará Standa, který se bude střídat s Hujerem.... 

TURNAJ

Turnaj je, Borůvka cup, ale protože tu byl nezájem o přátelák, bylo zbytečné se hlásit na nějaký turnaj, proto je tento turnaj zcela v rukách našeho "A". 

REGISTRAČKY

Ti, co potřebují prodloužit registračku nebo udělat novou, byli informováni smskou. To, že někteří z nich neumí odpovídat je jejich blbost. Ale informace ohledně registraček už proběhly. 

TRÉNINKY

Každou neděli od 17:00 probíhá trénink "A" na Severní Terase, možná by bylo dobré, kdyby jste se tam občas také ukázali a trošku pro sebe něco udělali.