Pivní Veteráni

 

 

Sobota - 12.02.2011

10:45 Krupka

-

1   :   7

(0:1,0:4,1:2)

O:1 Hladík (Koza) , 0:2 Hladík (Kubík) , 0:3 Kašpar (Ptáček) , 0:4 Vuong (Hladík) , 0:5 Vuong (Folbr) , 0:6 Kašpar (Kubík) , 0:7 Hladík (Vuong,Ptáček) , 1:7 Zídek (Douda)

 KATASTROFA !!!

Nejhorší zápas který jsem viděl a tak to i dopadlo s výsledkem.S tímto herním stylem pro nás liga skončí velmi brzo.Nikdo nic nevymyslel.Ten kdo něco vymyslel,tak hrál na sebe a nepřihrával.Půlka vůbec neběhalal a ta co běhala ,běhala splašeně kde si.Nebo postávala kde si.Někteří bránili před vlastní brankou nikoho a druzí bránili před soupeřovou brankou aby brankář neutekl z branky.To znamená,že všichni byli všude pozdě.Takže uprostřed hřiště bylo místa pro soupeře až až.Řeknu to takhle.Přemýšleli jste také někdy o tom,že na  vaše místa se mohou  tlačít  také  další nový hráči a na vás místo nezbyde!?Mě nevadí,že se prohraje.Na to aby jsem všechno vyhrávali nemáme,ale prohrávat takhle?To tedy rozhodně ne!!!

VJ

Recept na pivní guláš

Datum: 13.02.2011 | Vložil: Zíďa

Na rychlo poskládáme neposkládatelnou sestavu, neběháme, nenahráváme si, a hlavně nestřílíme.Za stálého míchání ve vlastním obraném pásmu prokládáme nedůraznou hrou do těla. Kdo chce, může přistupovat k útočícím hráčům, ale pro lepší chuť guláše je lepší to dělat buď pozdě, nebo raději vůbec. Důležité je nechat soupeřovi hráče co nejvíce střílet. Okořeníme několika obdrženými góly ve vlastní přesilovce a můžeme podávat. Příprava guláše trvá přesně 3x15 minut a nepřesnosti s chybami ředíme v poměru jedna ku sedmi. Po požití vyklopíme obsah žaludku do hajzlu, zapomenem na to, že jsme to kdy sežrali, uklidníme se, a příští neděli předvedeme úplně něco jiného.